Gratis Litecoins verdienen. Hoe doe je dat?

Op het internet zijn er veel verschillende soorten websites te vinden waar je gratis Litecoin kunt verdienen. Het verschilt per website hoe dit precies geregeld is.

Kortom in het onderstaand artikel geef ik je naar mijn mening en ervaring de meest betrouwbaarste websites om gratis Litecoins te verdienen.

Gratis Litecoins, is het echt gratis?

Ja op de websites die ik hier verder in het artikel ga vermelden zijn de Litecoins echt gratis. Nu moeten de websites die deze gratis Litecoins weggeven natuurlijk wel geld verdienen. Dit doen ze door bijvoorbeeld reclame te tonen waar dan aan verdient word.

Het enige wat je nodig heb is een wallet adres of een geldig e-mailadres om je te kunnen registreren. Bij de websites die ik aanraad te gebruiken heb je alleen een geldig e-mailadres nodig.

Beste websites om gratis Litecoins te verdienen

Ik wil niet zeggen dat de onderstaande websites ook echt de beste websites zijn, maar betrouwbaar en veilig zijn ze wel.

Er zijn online een hoop verschillende soorten websites waar je gratis Litecoins kan verdienen. Maar door ervaring kan ik zeggen dat je bij de onderstaande 100% zeker wordt uitbetaald.

Moon Litecoin

Moonliteco.in ziet er op het eerste gezicht erg druk en onoverzichtelijk uit. Erg donker met overal advertenties van websites die ik vaak zelf niet vertrouw. Maar met deze advertenties verdienen zij geld zodat wij gratis Litecoins kunnen verdienen.

Moon Litecoin Gratis
Moonliteco.in – Erg druk maar wel betrouwbaar.

Geen cryptowallet nodig

Bij Moon Litecoin heb je een account op CoinPot nodig. CoinPot is een verzamelplek waar al je gratis verdiende munten naartoe worden gestuurd. Via CoinPot kan je niet alleen Litecoin maar ook Bitcoin, Dogecoin en meer ontvangen via websites waar je deze gratis kan verdienen.

De partners van CoinPot vind je onderaan hun pagina. Als je Moon Litecoin wilt gebruiken zou je jezelf hier eerst moeten registreren met een geldig e-mailadres.

Nadat je jezelf bij CoinPot hebt geregistreerd kan je met dit e-mailadres inloggen op Moonliteco.in. Succes met elke 5 minuten gratis Litecoins verdienen!

Free Litecoin.com

Free-litecoin.com ziet er heel anders uit dan Moon Litecoin. Het is een rustig en professioneel uitziende website. Ook deze website verdiend zijn geld met advertenties die vaak naar mijn mening niet betrouwbaar zijn.

Free Litecoin
Free-litecoin.com – Overzicht hoeveel je per uur kunt krijgen.

Op free-litecoin.com kan je elk uur gratis litecoins krijgen. De hoogte varieert tussen ongeveer 0.00000800 en 2 LTC. Door de hoogte van het lucky nummer dat je trekt wordt bepaald hoeveel je krijgt. Wederom heb je bij deze website alleen een geldig e-mailadres nodig om je te registreren.

Om uiteindelijk je gratis verdiende Litecoin te gebruiken zal je het moeten overmaken naar een litecoinadress van jou zelf.

Eerlijk hoog – laag verdubbel spel

Bij Free Litecoin.com kan je niet alleen elk uur gratis litecoins verdienen, maar je kan dit zo vaak als je zelf wil verdubbel. Dit doe je door een “hoog laag” spel te spelen.

Van deze website is ook een bitcoin versie maar dan vele malen uitgebreider. Meer informatie kan je in het artikel gratis bitcoins verdienen lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.