Gratis Bitcoins verdienen? Zo doe je dat!

Iedereen wil wel gratis Bitcoins verdienen, en je heb er vast al veel over gegoogeld. Maar na al die websites die je gevonden hebt ben je nog niet echt overtuigd of je vertrouwd het niet helemaal.

Op het internet is er een overvloed aan websites te vinden die zeggen dat je gratis Bitcoins kan krijgen. Zoals velen weten er is bijna niets gratis te krijgen wat geld waard is. Dit geldt ook bij gratis cryptocurrency.

Gratis bitcoins… Is het echt gratis?

Zoals ik hierboven al schreef er is vrijwel niets gratis te krijgen wat geld waard is. De websites die ik aanbeveel zijn zijn echt gratis en 100% betrouwbaar, het enige wat het je kost is tijd.

Nu vraag jij je natuurlijk af hoe deze websites jou gratis bitcoins kunnen geven zonder er iets voor terug te krijgen. Het verdienmodel van deze websites zijn het tonen van advertenties.

Deze advertenties moeten natuurlijk gezien en het liefst nog op geklikt worden. Nu kom jij in beeld, om zoveel mogelijk mensen deze advertenties te tonen geven ze elke 5 a 60 minuten een percentage van een bitcoin weg.

Kortom jij krijgt elke keer als je op één van de onderstaande websites komt een percentage van een bitcoin. En de websites verdienen geld door al die bezoekers die deze advertenties zien.

Beste gratis bitcoin websites

Welke websites zijn dat dan? Wij hebben de twee beste gratis bitcoin websites voor je uitgezocht. Waarom wij dit de beste vinden is omdat wij deze nu al twee jaar uitproberen en tot op heden nog geen problemen hebben ondervonden.

1 – FreeBitco.in

Als wij een review zouden moeten geven over FreeBitco.in vinden wij dit een echte top site waar je gratis bitcoins kunt verdienen. Dit niet alleen omdat het een rustige en goed uitziende website is. Maar ook omdat het de veiligste en de hoogst uitbetalende “faucet” is.

FreeBitco.in review
FreeBitco.in De hierboven getoonde hoogte van de payouts kunnen afwijken.

Bij freebitco.in kan je elk uur een percentage van een bitcoin claimen. Dit word ook wel een aantal satoshi genoemd.

Eerlijk spel om bitcoins te verdubbelen

Waar wij persoonlijk het meest over te spreken zijn is dat je bitcoins kunt verdubbelen. Dit doe je door een eerlijk hoog / laag spel te spelen. Je zou het kunnen vergelijken met het op rood of zwart inzetten bij roulette.

Het is wel aan te raden om dit niet te lang achter elkaar te doen. De kans is groot dat je verliest. Als je dit een aantal keer doet op een dag kan je een leuk aantal extra satoshi verdienen.

Betrouwbaar bitcoin spel
Bitcoin verdubbel spel op freebitco.in

Wat je nog meer kan op Freebitco

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen kan je elk uur gratis bitcoin verdienen en gokken met je bitcoins via het hoog laag spel. Maar dit is niet alles.

Elke maand is er een loting waar tien prijzen worden verdeeld, dit kan oplopen tot een halve bitcoin (0.5 btc). Verder kan je er ook met bitcoin op wedstrijden gokken.

2 – Moon Bitcoin

Vergeleken met freebitco is moon bitcoin een totaal andere website. Deze site is veel drukker met advertentie en pop ups, en ziet er vele malen minder professioneel uit dan Free bitcoin.

Echter wil dit niet zeggen dat dit een slechte website is. Integendeel, het is 100% betrouwbaar en je kunt door al deze advertentie elke 5 minuten claimen.

Moonbit.co.in Review
Moonbit.co.inerg druk maar 100% betrouwbaar.

Om Moon Bitcoin te kunnen gebruiken heb je wel een Coinpot account nodig. Met dit account kan je op alle sites die bij hun aangesloten zijn (op dit moment 6 verschillende cryptocurrency’s) claimen. De munten die op deze sites worden geclaimd worden automatisch op je coinpot account gezet.

Na het registreren kan je inloggen op Moon Bitcoin met het email adres van je coinpot account. Nu kan je jou gratis bitcoins gaan verdienen.

Liever een andere munt zoals Litecoin verdienen? Hoe je dat doet kan je op het artikel gratis litecoin verdienen lezen. Via Coinpot zijn op dit moment Bitcoin, Litecoin, Dash, Dogecoin en Bitcoin Cash te verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.